DODIK POSLAO PORUKU TRUMPU KOJU REPUBLIKANAC NEĆE NI VIDJETI: "Gospodine predsjedniče..."

(...) čuvajte se, trebate nam da pobijedite.

  • Politika

  • 16. Sep. 2024  16. Sep. 2024

  • 1

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik reagovao je na pokušaj ubistva republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa.

"Već drugi pokušaj ubistva Trumpa. Gospodine predsjedniče, čuvajte se, trebate nam da pobijedite! Potrebni ste Americi, ali i ostatku svijeta", naglasio je Dodik na društvenoj mreži "X".

Rajan Vesli Raut (58), koji je uhapšen zbog bezbjednosnog incidenta na Floridi koji FBI istražuje kao pokušaj ubistva republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, ima bogatu kriminalnu prošlost i od 2019. godine podržava isključivo demokratske kandidate, prenose američki mediji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...