"TO JE GLUPOST...": Pogledajte šta je Željko Komšić poručio američkom ambasadoru Michaelu Murphyju...

"Bilo je predvidivo da će se ovo desiti”, kazao je Komšić za "Istragu sedmice".

  • Politika

  • 09. Sep. 2024  

  • 6

“Američki ambasador u BiH Michael Murphy kaže da su za zastoj na NATO putu podjednako krivi i vlast i opozicija”.

Željko Komšić, član Predsjedništva BiH: “To je glupost. Opozicija nema nikakve i ne može donositi nikakve veze koje su obavezujuće. Jasno mi je zašto je on to rekao.

Ambasador Murphy je politički otac ove vlasti. On je učinio sve da on bude ovakva, koristeći svoj daljinski upravljač marke Schmidt. On je taj koji je najviše zaslužan ili odgovoran. I on osjeti potrebu da sa sebe skine krivicu zbog svega toga jer NATO-a nije bilo ni u programima ove vlasti.

Tada Murphy nije insistirao na NATO-u nego je samo tražio da se vlast napravi onako kako je on zamislio, da se izbace nepoželjni iz vlasti, bez obzira na izborni rezultat. I onda je dobio ovo što je dobio. Bilo je predvidivo da će se ovo desiti”, kazao je Komšić za "Istragu sedmice".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...