MODNO NADAHNUĆE: Francuskinje vole ovaj komad, a u njemu ćete s puno stila uploviti u jesen (FOTO)

Ako tragate za basic komadom koji će vam olakšati slaganje kombinacija u prijelaznom periodu, a dosadio vam je bijeli T-shirt, bijeli topići odlična su alternativa.

  • Žena

  • 09. Sep. 2024  09. Sep. 2024

  • 0

Baš poput bijelog T-shirta, koji se može nositi na bezbroj načina, šarmantni bijeli topići apsolutni su 'must have' ove sezone.

Bijeli topići, obavezno bez rukava, a s dodatkom volana ili čipke, odlična su ideja za nadolazeće prijelazno razdoblje koji je puno zahtjevnije za osmišljavanje praktičnih lookova jer je vrijeme promjenjivo, stoga moramo vješto kombinirati i toplije i laganije odjevne komade.

Jednostavni komadi zagasitih boja koji vam dobro pristaju i koji se lako mogu kombinirati sa svime što imate u ormaru uvijek su prava investicija, a odjevni predmet koji obožavaju Francuskinje dobro će se uklopiti u takve stajlinge.

Ako tragate za basic komadom koji će vam olakšati slaganje kombinacija u prijelaznom periodu, a dosadio vam je bijeli T-shirt, bijeli topići odlična su alternativa.

Ženstvena bluza bez rukava koja donosi romantičnu vibru zahvaljujući čipki, ukrasnim vrpcama ili slatkim volanima neodoljiva je u svojoj jednostavnosti. Osim što su šarmantni i tako chic, ovakvi topići svakom će lookudati nježnu i ženstvenu notu, a dobra su ideja i za prijelazno razdoblje jer se mogu nositi ispod sakoa, kardigana ili traper jakne.

Nosi se boho stil

Ako ste i vi zaljubljeni u način odijevanja chic Francuskinja, niti ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni tim svevremenskim odjevnim predmetom koji se dobro uklapa i u revivalboho stila, čija je ikona neponovljiva Sienna Miller, navodi Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...