DOBRE VIJESTI IZ GORAŽDA: Pronađeno nestalo lice za kojim se tragalo pet dana; Prema prijavi...

(...) lice rođeno 1973. godine u Rogatici, 5. septembra oko 17 sati iz Doma za stara i iznemogla lica u Goraždu čji je korisnik, udaljilo se u nepoznatom pravcu.

  • Vijesti

  • 10. Sep. 2024  10. Sep. 2024

  • 0

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva za unutrašnje poslove (MUP) Bosanskopodrinjskog kantona (BPK) Goražde danas su pronašli osobu čiji je nestanak u Goraždu prijavljen prije pet dana. 

Prema prijavi, lice rođeno 1973. godine u Rogatici, 5. septembra oko 17 sati iz Doma za stara i iznemogla lica u Goraždu čji je korisnik, udaljilo se u nepoznatom pravcu.

"Operativnim radom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije, navedeno lice danas je pronađeno u porodičnoj kući u ulici Bega Mrša-Grad Goražde. Vizuelnim pregledom ustanovljeno je da lice nema tjelesnih ozlijeda, te je isti prevezen u Urgentni centar Kantonalne bolnice Goražde radi ukazivanja ljekarske pomoći", potvrđeno je iz Uprave policije kantonalnog MUP-a.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...