IDEALNO ZA OVAJ PERIOD GODINE: Meghan Markle u udobonom komadu koji je hit među aristokratkinjama (FOTO)



Ako ste u potrazi za laskavim komadom uz koji ne morate brinuti o detaljima svoje figure i znate da ćete u njemu izgledati neopisivo chic, teško ćete pronaći išta bolje od kombinezona


  • Žena

  • 10. Sep. 2024  

  • 0

Sa svim pogodnostima hlača i haljine u jednom komadu, kombinezoni su zasluženo iz sezone u sezonu među najtraženijim odjevnim predmetima, pogotovo zato što se nose od proljeća pa sve do najhladnijih zimskih dana.

Posebno su poželjni u prijelaznom periodu, koji nam slijedi u narednim sedmicama, kada se vrlo izazovno obući u kombinaciju u kojoj ćete biti od jutra do mraka.

Kombinezoni za prijelazno razdoblje

No, sa svestranim kombinezonom nećete imati problema - izvrsno pristaje uz svaku jaknu ili sako, ali i svaki tip obuće - od modernih tenisica za cool look, do udobnih balerinki ili slingback cipela za outfit koji je oličenje francuskog chica.

 Meghan Markle

Njegovu ljepotu prepoznala je i Meghan Markle, koja se u slavnom književnom klubu Oprah Winfrey pojavila u crnom kombinezonu visoke kragne i dugmića nalik košulji, obogaćenog remenom oko struka te udobnih širokih nogavica, navodi tportal.

Vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja stajling je podignula minimalističkim zlatnim naušnicama i tankom ogrlicom, a kosu je svezala u prepoznatljivu opuštenu, nisku punđu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...