"SB" U TUČEPIMA: Dok u Sarajevu čekamo jesen, na Jadranu sezona još traje, a plaže pune (FOTO)

Pogledajte u fotogaleriji kako je ovih dana pod Biokovom, s pogledom na Brač i Hvar!

  • Regija

  • 11. Sep. 2024  

  • 0

Nakon ljetnih vrelina u veći dio Bosne i Hercegovine stiglo je zahlađenje, pa smo iz sandala uskočili u cipele i na kratke rukave navukli mantile. 

Vremenska prognoza do kraja sedmice ne obećava povratak normalnih septembarskih temperatura, naprotiv, očekuju se novembarske temperature za vikend i postoji mogućnost snijega na planinama.

No, kako je jug uvijek priča za sebe, potvrđuju i fotografije koje je napravila novinarka "Slobodne Bosne" u Tučepima, popularnom mjestu na Makarskoj rivijeri gdje ljetuje mnogo Bosanaca i Hercegovaca, a prikazuje pune plaže iako je već pola septembra, a vrhunac sezone završen.

Pogledajte u fotogaleriji kako je ovih dana pod Biokovom, s pogledom na Brač i Hvar!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...