EKLEKTIČNO IZDANJE: Carrie Bradshaw pokleknula pred najvećim trendom sezone (FOTO)


Na ulicama New Yorka posljednjih mjeseci marljivo se snima treća sezona serije "I tek tako...", spin off projekta "Seksa i grada" koji govori o životu slavnih prijateljica u 50-ima.

  • Žena

  • 11. Sep. 2024  

  • 0

Najpoznatija fashionistica s malih ekrana ponovno dominira ulicama New Yorka, a fotografije sa seta serije koje stižu iz sedmice  u sedmicu govore da će nas ponovno uveseljavati eklektičnim izdanjima.

Neponovljivu Carrie Bradshaw kostimografski dvojac serije, Molly Rogers i Danny Santiago, odjenuo je u još jednu eklektičnu kombinaciju koja privlači pozornost, u duhu trendovske boho chic estetike čijoj ćemo velikoj popularnosti svjedočiti i u jesenskim mjesecima. 

Najnovijim stajlingom Carrie Bradshaw uvjerljivo je dominirala voluminozna bluza bijele boje, ukrašena efektnim plavim printom, dok je donji dio stajlinga činila raskošna suknja sive boje, u paru s crno-bijelim cipelama neodoljivog retro šarma.

  Sarah Jessica Parker kao Carrie BradshawFoto: Profimedia

Upravo su cipele jedna od najvećih slabosti omiljene fashionistice s malih ekrana. U originalnoj seriji "Seks i grad", njezinim filmskim nastavcima, a potom i spin-off projektu "I tek tako..." koji se marljivo snima, Carrie nikada nije skrivala svoju opsesiju visokim potpeticama, a posebno modelima s potpisom Manola Blahnika.

Kraj ljubavne veze Aidana i Carrie?

U najnovijem nizu paparazzi fotografija sa seta serijeSarah Jessica Parker i John Corbett, koji utjelovljuje njezinog bivšeg zaručnika i novopečenog dečka Aidana, viđeni su kako uplakani razgovaraju u restoranu u njujorškom West Villageu, zbog čega brojni nagađaju o njihovom novom prekidu.

"Mislim da je Carrie u trenutku svog života kada se dogodio ovaj nezamisliv događaj i tada je shvatila da je život kratak i sada je vrijeme da se razvije i posveti više tome da bude relevantna osoba kakva želi biti", izjavila je Parker na račun svog lika Carrie Bradshaw u nadolazećoj, trećoj sezoni serije "And Just Like That..." koja se s nestrpljenjem očekuje, navodi tportal.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...