HIT SUKNJE JESENI: Koža i brušena koža ove sezone sigurno imaju glavnu modnu riječ, ali tu su i šljokice, pletivo…

Određene siluete i materijali su prevladali i postali najpopularniji izbor.

  • Žena

  • 12. Sep. 2024  

  • 0

Nije bitno pričamo li o mini, midi ili maksi modelima. Određene siluete i materijali su prevladali i postali najpopularniji izbor.

Šljokičaste suknje

Iako možda zvuči neočekivano, šljokičaste suknje će biti savršen modni izbor za osvježenje jesenjeg izgleda. Nosite suknje sa šljokicama za večernje izlaske, ali i u dnevnim varijantama za svakodnevni urban izgled.

Teksas suknje

Ove jeseni, teksas je opet ekstra popularan. Stilizujte midi teksas suknju uz košulju od teksasa ili teksas blejzer ii dodajte šarmantne baletanke. Eto, kreirali ste trendi look koji će vas istaknuti iz mase i dokazati da poznajete aktuelne trendove za jesen. Isto tako, telsas suknja može preuzeti ulogu svestranih farmerica pa će se slagati uz gotovo sve modne izbore, piše Journal.hr.

suknjafoto: Promo/H&M

Midi plisirane suknje

Modni hit kojem opet predviđaju mega popularnost su midi plisirane suknje.

Modeli od glatke i brušene kože

Koža i brušena koža ove sezone sigurno imaju glavnu modnu riječ. Sada u centru svjetske modne scene stoje trendi kožne suknje, pogotovo u smeđim nijansama.

Modeli s printom

Maksimalizam se nastavlja, ali u malo smirenijem stilu. Suknje s inovativnim printovima su popunile modne police, a super će izgledati uz neutralne majice, pulovere i košulje i omiljene baletanke.

Slip suknje

Modni klasik koji ne nestaje ni ove jeseni.

suknjefoto: Pinterest

Pletene suknje

A za skore hladnije dane, u prodavnice su stigle predivne pletene suknje. Prevladavaju neutralne nijanse, s izuzetkom trendi crvene.

suknjefoto: Pinterest

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...