GOBAC UOČI VELIKOG KONCERTA: "Dođite gledati kako se svira pravi rock and roll‘

Gobac je ispričao i kakve planove Psihomodo pop ima za dalje.

  • Estrada

  • 12. Sep. 2024  

  • 0

Tačno mjesec dana do slavljeničkog koncerta legendarnog punk-rock sastava Psihomodo pop u zagrebačkoj Areni. 

Davor Gobac je u gostovanju na Top radiju otkrio kako su pripreme za finale slavlja 40 godina benda u toku, pozitivan adrenalin je prisutan, zabave će biti zasigurno, u dobro poznatom stilu Psihomodo popa.

Datum nastupa sastava u Areni Zagreb je 12. oktobra 2024. godine, a radi li se o koncertu života te ima li tremu, je otkrio frontmen benda.

"Bilo je već koncerata, a Arena je sigurno jedan od tih životnih. Za sada ne osjećamo nekakvu tremu. Toliko smo svirali ljetos... Imamo pozitivan adrenalin", rekao je. Otkrio je Gobac i kakve emocije u njemu stvara spomen pozornice Arene.

"Dobre, usvirani smo. Gaža kao gaža samo što ima više svjetla i jači je razglas... Lijepi su ti veliki koncerti, baratamo i s klubovima i većim prostorima što je super", ispričao je.

Publici je poslao i poruku zašto doći u Arenu Zagreb na koncert Psihomodo popa. "Dragi prijatelji, dođite gledati kako se svira pravi rock and roll i kako to treba izgledati", istaknuo je.

Gobac je ispričao i kakve planove Psihomodo pop ima za dalje. Kako kaže, možemo očekivati dosta toga. "Izaći će knjiga, pjesmarica s našim notama, dokumentarac bi trebao biti gotov...svašta bi trebalo biti, radi se...", kaže. 

Otkrio je i više detalja o spomenutoj knjizi. "Imamo gomile fotki iz svih razdoblja. Bit će kao slikovnica za odrasle, naravno da će nešto i pisati... Veselim se, vidio sam naznake kako bi trebalo izgledati i jako dobro", ispričao je Gobac.

Davor, koji je poznat po svojoj fantastičnoj energiji, ne skriva da se najviše veseli kada stane pred publiku.

"Volim svirati. U ovom poslu mi je najdraža bina. Ta energija, svirka, rock and roll, bend mora svirati pred publikom. Probe više ni ne radimo, tu i tamo napravimo da se nešto dogovorimo, ali mislim da bend mora svirati live", rekao je pa otkrio i koliko reakcije publike utječu na to što se njemu sviđa od pjesama.

"Nekako smo mi već sada svjesni kada imamo hit. Ima stvari koje volim, a koji nisu hitovi", rekao je, između ostaloga, prenosi Jutarnji list.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...