NOVA EKSPLOZIJA U CENTRU KELNA: Razneseni su prozori, policija pozvala građane da izbjegavaju područje

Eksplozija se dogodila oko pet sati po lokalnom vremenu u ulici u središtu grada Ehrenstrasse.

  • Evropa

  • Prije 22h  Prije 22h

  • 0

U Kelnu na zapadu Njemačke danas je drugi put u samo par dana odjeknula eksplozija.

Eksplozija se dogodila oko pet sati po lokalnom vremenu u ulici u središtu grada Ehrenstrasse, izjavili su u policiji.

Eksplozija je izazvala požar, ali on je brzo ugašen, objavila je policija. Dodala je da je jedna osoba koja je pokušala ugasiti plamen izbjegla povrede te je kasnije ispitana kao svjedok te da niko drugi nije povrijeđen.

Policija je na društvenoj mreži X objavila da je "na mjestu događaja s velikim kontingentom policajaca" i da se "područje zatvara". Pozvali su građane da izbjegavaju područje u blizini mjesta eksplozije.

Na mjestu eksplozije u trgovini odjećom razneseni su prozori. Lokacija je samo nekoliko stotina metara udaljena od mjesta druge eksplozije dva dana prije.

Vlasti nisu naznačile postoji li veza između dvije eksplozije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...