DAN ODLUKE: Miralem Pjanić se vraća ozbiljnom nogometu, sve je spremno za potpis...

Pjanić je u dresu bh. reprezentacije upisao 115 nastupa i postigao je 17 pogodaka, a prošle godine se oprostio od dresa Zmajeva.

  • Sport

  • 13. Sep. 2024  

  • 1

Miralem Pjanić (34) od 1. jula 2024. godine slobodan je na tržištu nakon što je istekao ugovor sa Sharjahom iz UAE-a, a čini se da bi Pjanić u finišu prelaznog roka ipak mogao pronaći novi klub.

Pojedini turski mediji na društvenim mrežama su lansirali vijest da je Miralem Pjanić blizu prelaska u Konyaspor.

Transfer rok u Turskoj traje do 13. septembra, tako da je petak (13. septembar) i posljednji dan i posljednja šansa da Pjanić i Konyaspor dogovore saradnju.

Odavno se piše o interesu Konyaspora za Pjanića, a sada se sve dodatno podgrijalo.

Turski mediji pišu da će se danas konačno znati da li je turski superligaš dogovorio sve sa Pjanićem ili i ovaj posao propada.

Pjanić je u dresu bh. reprezentacije upisao 115 nastupa i postigao je 17 pogodaka, a prošle godine se oprostio od dresa Zmajeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...