PROMOCIJA NASILJA NA PINKU: Nova "zvijezda" Željka Mitrovića priznala da se bavila KRIMINALOM

Prošle godine u ovo doba Željko Mitrović tvrdio je da neće biti nastavka "Zadruge", na televiziji Pink , u jeku protesta protiv sveopćeg nasilja u Srbiji, sada uveliko promoviše kriminalce.

  • Estrada

  • 13. Sep. 2024  

  • 0

Iako je Željko Mitrović u ovo vrijeme prošle godine, u jeku protesta protiv sveopšteg nasilja u zemlji, tvrdio da neće biti nastavka "Zadruge", na televiziji Pink uveliko gledamo novu promociju pogrešnih vrijednosti, piše Direktno.rs..

Nedavno je počelo emitovanje nove sezone rijalitija "Elita", koja se u suštini ne razlikuje od "Zadruge" - formata koji je nebrojeno puta bio na meti negativnih komentara zbog promocije nasilja i pojedinaca sa sumnjivom prošlošću

Tako smo sada imali priliku da bolje upoznamo izjvesnu Saru Stijović, koja je priznala da se bavila kriminalom još kao tinejdžerka.

Na pitanje čega se iz svog života ne ponosi, Sara je imala spreman odgovor:

"Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Ušla sam ovdje da savjetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lijepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš", ispričala je ona.

Voditeljica ju je potom pitala da li je bila u emotivnoj vezi sa nekim vođom klana.

"Ne stidim se toga, bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju", kazala je Sara.

Nešto ranije je otkrila da je sebi kupila stan u Španiji i otvorila restoran.

"Jedino legalno je taj restoran. Tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima", priznala je.

Podsjetimo, prošle godine je Željko Mitrović izjavio da će "na preporuku Aleksandra Vučića, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana" ukinuti "Zadrugu". Iz Šimanovaca se Mitrović tada izvinio "najvernijim gledaocima" što se sezona završila ranije, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitovanje okonča.

Međutim, nedugo zatim, Mitrović je najavio novi rijaliti pod nazivom "Elita", čija druga sezona je počela sa emitovanjem nedavno. Najavljenih promjena u terminu emitovanja i "bipovanja" psovki - nema.

Od svoje prve sezone, prije oko sedam godina, rijaliti program "Zadruga" postepeno je postajao leglo nasilja, okupljanja ljudi sa margine koji prepričavaju svoje životne priče, otvoreno govore o tučama, ubijanjima, pucnjavama, prostituciji - a nerijetko smo svjedočili i maltretiranju i fizičkom nasilju nad ženama, necenzurisanim scenama seksa, prevarama, bludu i razvratu, psovkama, pretnjama poput "vidjećeš šta će biti kada izađemo odavde", ali smo gledali i osuđivane kriminalce poput Kristijana Golubovića i sličnih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...