KANDIDAT NA LOKALNIM IZBORIMA U BiH POKUŠAVA OVAKO OSVOJITI GLASOVE: Obećao veće dobitke na kladionicama

"Da velika piva bude marka, borimo se ja i strank I da bingo više daje, pa da sreća duže traje. Zaokruži osmicu, započni igricu"

  • Politika

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Da kreativnosti na predizbornim plakatima, kandidata i kandidatkinja u Bosni i Hercegovini, ne manjka, dokazuje primjer iz bh. entiteta RS.

Naime, kandidat Nedeljko Todorić koji se kandidovao ispred SRS – Srpske radikalne stranke, u svojim preizbornim obećanjima se osvrnuo i na potrebe građana i građanki o kojima kandidati i kandidatkinje u ovom kontekstu nisu promišljale.

Osim parolom “Glasajte za Nedeljka i bit će Vam bolje već ponedjeljka”, pažnju javnosti je privukao sa obećanjem manje cijene piva, ali i većim dobicima na kladionici.

Da velika piva bude marka, borimo se ja i strank I da bingo više daje, pa da sreća duže traje. Zaokruži osmicu, započni igricu.”

alt

I dok je predizborna kampanja u punom zamahu, građani i građanke razmišljaju koga će birati, sve više kandidata i kandidatkinja dolazi do izražaja sa predizbornim obećanjima, ali i svojim rezimeima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...