DODIK SE POTPUNO POGUBIO: Najavio izgradnju spomenika u Banjaluci, ali nije znao kojem kralju (VIDEO)

Nakon što je mu je od strane novinara sugerisano da je srpsku vojsku u Prvom svjetskom ratu predvodio kralj Petar I Karađorđević, a ne njegov sin Aleksandar, koji je na presto došao nakon Petrove srmrti 1921. godine, Dodik je priznao grešku i ispravio se.   

  • Mini market

  • 15. Sep. 2024  15. Sep. 2024

  • 3

“U Banjaluci ćemo napraviti impozantan spomenik za sva vremena kralju ujedinitelju Aleksandaru. Vjerujem da ćemo uspjeti kod Narodnog pozorišta raširiti kružni tok i u sredini napraviti spomenik. To će biti nešto što će ostati za sva vremena. Nije to samo spomenik, već i kružni tok koji će biti dominantan u Banjaluci", najavio je Dodik.

Nakon što je mu je od strane novinara sugerisano da je srpsku vojsku u Prvom svjetskom ratu predvodio kralj Petar I Karađorđević, a ne njegov sin Aleksandar, koji je na presto došao nakon Petrove srmrti 1921. godine, Dodik je priznao grešku i ispravio se, prenosi RTV BN.   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...