NIJE LOŠE PODSJETITI SE: Četiri modela hlača s kojima se bijela košulja najbolje slaže (FOTO)

Ako vam je potrebna kombinacija za svečane prilike, uvijek se možete pouzdati u duet crnih hlača i bijele košulje.

  • Žena

  • 29. Maj 2024  

  • 0

Bijela košulja je jedan od nepobjedivih odjevnih komada. Neovisno o tome radi li se o običnom poslovnom modelu ili varijantama ležernijeg kroja, s njom jednostavno ne možete pogriješiti, pogotovo ako je spojite s idealnim hlačama.

U nastavku provjerite koje to modele hlača bijela košulja najviše voli.

1. Crne hlače

Crne hlače i bijela košuljaCrne hlače i bijela košulja (Foto: Profimedia/AFP)

Ako vam je potrebna kombinacija za svečane prilike, uvijek se možete pouzdati u duet crnih hlača i bijele košulje. Za ozbiljnija događanja kombinirajte ih s neutralnim salonkama, a za sve ostale prilike slobodno posegnite za efektnijim modelom štikli. Naravno, jednako dobro izgledat će i uz cipele s niskom potpeticom ili ravnim potplatima.

2. Traperice

Traperice i bijela košuljaTraperice i bijela košulja (Foto: Profimedia/AFP)

Skinny modeli, mom traperice, boyfriend varijante… Nije važno. Koje god traperice odaberete uz bijelu košulju, napravili ste dobar modni potez.

3. Kožne hlače

Kožnate hlače i bijela košuljaKožne hlače i bijela košulja(Foto: Profimedia/AFP)

 

Ima nešto vrlo šik na vrlo rokerski način u kombinaciji crnih kožnatih hlača i bijele košulje. Naravno, ne morate se zaustaviti samo na crnim modelima jer i sve druge boje hlača dolaze u obzir.

4. Šorc

Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košuljeAlexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje (Foto: Profimedia/AFP)

Kombinacija kratkih hlačica i bijele košulje kao stvorena je za ljetne dane, ali trendseterice će je rado nositi i tokom jeseni uz toplije najlonke ili efektne štrample, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...