OGLASIO SE DŽUMHUR: "Svaki poraz boli, pa tako i ovaj ali ćemo se i dalje boriti za državni dres"

Teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Taiwana u Davis Cupu.

  • Sport

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Konačni rezultat bio je 3:2 za domaću reprezentaciju, po pobjedu i poraz ostvarili su Damir Džumhur i Mirza Bašić, a poraz u doubleu koštao nas je ukupnog ispadanja.

Tim povodom oglasio se i najbolje rangirani teniser Bosne i Hercegovine.

“I dalje najbolja i najuspješnija reprezentacija naše države! S ponosom je uvijek predstavljamo, igramo srcem i borimo se već godinama u istom sastavu. Niko nam ne može oduzeti sve sta smo postigli i niko nam nikada neće moći pokvariti sve lijepo kroz šta smo zajedno prošli. Svaki poraz boli, pa tako i ovaj ali ćemo se i dalje boriti za državni dres. Ponosni BOSANCI I HERCEGOVCI”, stoji u tekstu.

Bosna i Hercegovina će igrati play-off za opstanak u Prvoj svjetskoj diviziji Davis Cupa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...