„JOJ, PUTINE, SRAVNI NAS SA ZEMLJOM, DA SE VIŠE NE MORAMO SRAMOTITI…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika…

U akciji su bili i stranački botovi SNSD-a, većina komentara koja ne ide u prilog Dodiku je obrisana, ali bilo je prekasno.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2024  

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je lider SNSD-a Milorad Dodik napao aktualnog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

U akciji su bili i stranački botovi SNSD-a, većina komentara koja ne ide u prilog Dodiku je obrisana, ali bilo je prekasno.

-Vidim da je Draško Stanivuković pustio svoju ekipu drugara i drugarica da moju šalu istrgnu iz konteksta kako bi pokušali da se spasu nastupajućeg poraza na izborima u Banjaluci. Čudi me samo kako potcjenjuju inteligenciju građana Banjaluke i misle da će takvim stvarima da se spasu neminovnog poraza, koji je svakog dana sve očigledniji. Pošto je to odraz velike nervoze, red je da građanima Banjaluke i cijeloj javnosti direktno i otvoreno kažem zbog čega je Draško postao ovako besramno nervozan da se služi montažama i lažima.

Draško je nervozan jer je prethodnih nedjelja i mjeseci u svojim privatnim razgovorima s članovima mog SNSD-a govorio da ima moju podršku za kandidaturu, nadajući se njihovim glasovima. Kao što je slagao mene da je sve u vezi s rekonstrukcijom kuće Milanovića u redu, tako je slagao i njih. Kada sam ja svom snagom ušao među narod, tako je Draško postao nervozan. SNSD i ja u potpunosti podržavamo kandidaturu Nikole Šobota kao jedinog u ovoj trci koji donosi nov kvalitet i pozitivnu promjenu kada ga narod izglasa za gradonačelnika. Istina je da sam sa Draškom Stanivukovićem nekada imao bolju saradnju nego s nekim tradicionalnim koalicionim partnerima.

Istina je i da je on postao gradonačelnik tako što je vikao okolo kako će sa nama ratovati, ali je na kraju sarađivao i s Vladom Republike Srpske i sa mnom. I moram priznati da sam na trenutak pomislio da je sazreo. Međutim, stvari poput skandala u vezi s kućom Milanovića, karticama prijateljstva, laži u vezi s podjelom placeva, nezakonitim korištenjem budžeta i aktivnostima njegovih drugara poput Drine Trećine, učinile su nas odlučnim da Banjaluci ponudimo čovjeka koji je potpuna suprotnost njemu jer je u pitanju opstanak Banjaluke kao najvećeg grada Republike Srpske. SNSD je državotvorna stranka, brana opstanku Republike Srpske, kamen temeljac njenog razvoja i garancija da ćemo i u najtežim vremenima pronaći rješenje za naš narod. PDP je "prevara do prevare" i to najbolje pokazuju mandat i nedjela Draška Stanivukovića i njegovih "Trećina". Draško je neozbiljan dečko koji ne ispunjava obećanja, prevrtljiv, narcisoidan, neobrazovan i okružen lošim saradnicima. Doktor Šobot je pristojan, obrazovan i sposoban čovjek, koji u ovim teškim trenucima drži nivo komunikacije vrijedan divljenja dok pokušavaju, ali neće, da ga uvuku u blato. Za dalji razvoj Banjaluke potrebni su nam njegova vizija i sposobnost koju je pokazao radom u UKC. Svjetlost hiljada života koje je spasio dovoljna je da mu osvijetli put ka pobjedi bez obzira na mrak kojim žele da tu svjetlost uguše, poručio je, između ostalog Dodik.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...