KUHA U REPUBLICI SRPSKOJ: Nova krivična prijava protiv Draška Stanivukovića, nakon svega nekoliko sati..

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je oštro reagovao rekavši da Stanivukoviću ništa nije sveto.

  • Vijesti

  • 18. Sep. 2024  

  • 0

-Upravo sam u Okružnom javnom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića zbog klevete i laži koje je juče iznio u javnosti, izjavio je Željko Grbić, bivši direktor banjalučkog Gradskog groblja. Grbić je krivičnu prijavu podnio svega nekoliko sati nakon objave Draška Stanivukovića, te poručio da ono što je jučer uradio Stanivuković predstavlja najmorbidniji i najbesramniji čin u političkoj istoriji Republike Srpske.

Grbić je rekao da Stanivukovićevo "glumatanje iznad groba zarad političke manipulacije i blaćenja protivnika nešto što može da učini samo bezbožnik i antihrist".

- Ako sam učinio bilo šta loše, zašto me Stanivuković nije prijavio policiji i tužilaštvu? Šta si čekao godinu i po, upitao je Grbić.

Krivična prijava (Foto: Ustupljena fotografija)Krivična prijava Krivična prijava (Foto: Ustpuljena fotografija)Krivična prijava

Grbić je kazao da su nakon njega na poziciji direktora Gradskog groblja bila još tri direktora.

- Ako je išta od onoga što si izgovorio istina, spreman sam da odgovaram. Ovako, pitam te, bojiš li se Boga? Sram te bilo, Stanivukoviću. Ti si najveća prevara Banjaluke i njena najveća sramota, poručio je Grbić.

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je oštro reagovao rekavši da Stanivukoviću ništa nije sveto.

- Sram te bilo. Јa sam krvario i dao dio svoga tijela za ovu našu svetu zemlju, a ne da bi se takvi kao ti igrali sa ljudskim životima. Svima je jasno zašto ovo radiš - svoju nesposobnost želiš prekriti lažima, kazao je Grbić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...