OŠTRA REAKCIJA IZ ŠVEDSKE: "Tu je gradonačelnik Banjaluke, novi Miloš Obilić koji će spasiti 'čast'..."

Nekad su funkciju  gradonačelnika Banjaluke obavljali odgovorni i značajni ljudi! Danas je obavljaju bahati, licemjerni, perfidni i sebični!

  • Mini market

  • 15. Sep. 2024  

  • 0

U žabokrečini bijede udarna je vijest Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke na društvenim mrežama, snimak krađe slova iz Ćiriličnog parka u ovom bh. gradu, poručuje ugledni Banjalučanin iz Švedske Edin Osmančević.

-Sa gradilišta Ćiriličnog parka na lokaciji tzv. Kupusište u Banjoj Luci su ukradene dvije skulpture ćiriličnih slova.

Avaj!! Ali tu je gradonačelnik Banjaluke, novi Miloš Obilić koji će spasiti “čast” Banjaluke pa poručuje; "Uprkos ovim opstrukcijama, napravićemo nova slova i uspješno završiti i ovaj projekat".

Jeste li ikada čuli riječ gradonačelnika drugog po veličini grada u BiH kako govori o životnom standardu jednog Banjalučanina?

Ne razmišlja o građanima i kako pomoći onoj socijalnoj kategoriji koja je, nažalost, daleko brojnija od ostatka populacije. Socijalni slučajevi nisu samo oni koji imaju rešenje od centra za socijalni rad, nego i oni koji ne mogu da žive od svoga rada. To se, između ostalog, vidi i po javnim kuhinjama, koje su sve punije.

Većina ljudi raspolaže sa jako malo novca, koji daju za hranu i režije, pa onda moraju da se snalaze kako znaju i umiju. Građani, nažalost, najčešće posežu za preskupim pozajnicama, koje poslije teško mogu da otplate. Najčešće dižu drugi kredit, da bi zatvorili prvi, i tako ukrug. Bitno im je da što brže dođu do određene svote novca i servisiraju neki izdatak, jer drugog izbora nemaju!

Gradonačelnik Banjaluke je stvarnost reality politike koja je sprega duha palanke i najperfidnijeg političko-medijskog i kriminalno-familijarnog neoliberalizma čiji je cilj da običnog čovjeka zabavi do tačke političke i svake druge obamrlosti.

Nekad su funkciju  gradonačelnika Banjaluke obavljali odgovorni i značajni ljudi! Danas je obavljaju bahati, licemjerni, perfidni i sebični!

Stanivuković je Banjalučane napravio apatičnim ljudima gdje su im važnije marginalne i trivijalne stvari od njihovog ličnog preživljavanja svakodnevnice što vrijeđa ljudsku pamet.

Banjalukom danas vlada pustoš: duhovna, moralna i fizička, poručuje Osmančević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...