JENNIFER LOPEZ NASTAVLJA SARADNJU SA STREAMING GIGANTOM: Glumica i pjevačica igrat će glavnu ulogu u...

Lopez je dosad glumila u dva Netflixova filma.

  • Kultura

  • Prije 5h  Prije 5h

  • 0

Nakon niza uspješnih filmova koji su sedmicama bili na vrhu Netflixove liste najgledanijih naslova, Jennifer Lopez nastavlja suradnju sa streaming gigantom. Kako navodi The Hollywood Reporter, glumica i pjevačica igrat će glavnu ulogu u nadolazećoj romantičnoj komediji Office Romance.

Glavnu mušku ulogu u filmu igrat će Brett Goldstein, dvostruki dobitnik Emmyja i zvijezda popularne humoristične serije Ted Lasso, koja se prikazivala na streaming servisu Apple TV+. Goldstein piše i scenarij uz Joea Kellyja, s kojim je radio na Appleovoj seriji. Detalji radnje nadolazećeg filma još nisu poznati javnosti.

Netflix i dalje traži redatelja koji će preuzeti projekt.

Lopez je dosad glumila u dva Netflixova filma.

Prvi je akcijski triler The Mother iz 2023. godine, koji je režirao Brad Payton, a drugi je ovogodišnji znanstvenofantastični film Atlas, u režiji Brada Paytona.

Oba filma bila su kritički promašaji, ali su zato imala veliku gledanost. The Mother je skupio čak 136.4 milijuna pregleda, što ga čini jednim od najgledanijih Netflixovih originalnih filmova.

Najnoviji film u kojem ćemo gledati popularnu glumicu je Amazonova biografska drama Unstoppable o hrvaču Anthonyju Roblesu, koja je imala premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, prenosi Index.hr.

Film je režirao William Goldberg, a producirali su ga Matt Damon i Ben Affleck.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...