DRAMA U PODGORICI: Prinudno sletio avion poljske kompanije, pilot dojavio da u avionu ima postavljenu bombu?

Informaciju su potvrdil iz Aerodroma Crne Gore, rekavši da je avion sletio nešto prije 17 sati.

  • Regija

  • Prije 5h  

  • 0

Na podogrički aerodrom danas je prinudno sletio avion poljske kompanije LOT nakon što je kapetan prijavio da ima dojavu da je u avionu postavljena bomba, saznaje Pobjeda.

Avion iz Varšave (LO585) bio je u preletu iznad Crne Gore, ali je kapetan nakon dojave javio Kontroli letenja da mora da sleti na pistu podgoričkog aerodroma.

Nedugo nakon slijetanja, utvrđeno je da je dojava bila lažna.

Naime, početne indicije ukazuju da je jedan od putnika odletio avionom iz Poljske a pritom je njegova supruga ostala na aerodromu.

Ona je navodno bila u alkoholisanom stanju, zbog čega nije otputovala sa njim. Nedugo nakon toga, iz razloga osvete lažno je prijavila da je postavljen eksploziv u avionu.

Nakon što je dobijena prvobitna informacija, ka podgoričkom aerodromu upućene su hitna pomoć, vatrogasna vozila i brojne policijske patrole.

Informaciju su potvrdil iz Aerodroma Crne Gore, rekavši da je avion sletio nešto prije 17 sati.

Oni su kazali  da je odmah započet vanredni pregled aviona nacionalne poljske avio-kompanije, te da je isti izolovan i udaljen od putničkog terminala.

-Svi ostali putnici su na bezbjednom i ostale operacije se, za sada, realizuju nesmetano, naveli su iz ACG.

Oni su kazali da se kontrola sprovodi po propisanim procedurama u sinhronizovanoj akciji Uprave policije, aerodromskih i ostalih službi, te da su svi putnici i zaposleni bezbjedni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...