OD AUTA NIJE OSTALO NIŠTA: Prva fotografija vozila u kom je POGINULA PETOČLANA PORODICA; Jezive scene (FOTO)

Na lice mjesta izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nesreće, dalje navode.

  • Hronika

  • 21. Sep. 2024  

  • 0

Fotografija smrskanog automobila objavljena je na Instagram profilu "192_rs", prenosi Srbija danas.

U sudaru automobila i vozila Vojske Srbije na putu Kraljevo-Raška kod mjesta Ušće nastradala je petočlana porodica, a na Instagram profilu "192_rs" pojavila se fotografija smrskanog automobila.

Ovako izgleda vozilo nakon stravične nesreće:

Podsjetimo, teška nesreća u kojoj je učestvovalo vojno vozilo i putnički automobil dogodila se danas, nešto poslije 13 sati, na putu Raška-Kraljevo.

Kako su saopćili iz Vojske Srbije tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom.

Na lice mjesta izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nesreće, dalje navode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...