POTVRĐENO IZ TUŽILAŠTVA KS: Produžen pritvor majci i sinu za okrutno ubistvo Nermine Ravlić

Produženje pritvora zatraženo je zbog opasnosti od bijega, prikrivanja dokaza te mogućeg uznemirenja javnosti ukoliko bi bili pušteni na slobodu.

  • Hronika

  • 26. Sep. 2024  

  • 0

Produžen je pritvor Goranu Ravliću (36) i njegovoj majci Ledžibi Ravlić (76) za još tri mjeseca.

Kantonalni sud u Sarajevu je, na prijedlog Tužilaštva Kantona Sarajevo, produžio pritvor osumnjičenima za ubistvo Nermine Ravlić za naredna tri mjeseca, potvrdila je za N1 portparolka Tužilaštva KS, Azra Bavčić.

Produženje pritvora zatraženo je zbog opasnosti od bijega, prikrivanja dokaza te mogućeg uznemirenja javnosti ukoliko bi bili pušteni na slobodu.

Podsjetimo, policijski službenici su u stanu u Kolodvorskoj ulici na Pofalićima 28. juna, pronašli tijelo 38-godišnje žene Nermine Ravlić koja je usmrćena nekoliko dana ranije. Uhapšeni su suprug preminule, Goran Ravlić  i njegova majka Ledžiba Ravlić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...