DJEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA SOLITERA NIJE ŽIVJELA U TOJ ZGRADI: Nova otkrića u stravičnoj tragediji, policija traži odgovor na ključno pitanje

Tijelo nesretne djevojke palo je na trotoar ispred zgrade broj 2.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2024  Prije 17h

  • 0

Da li je još neko bio na krovu zgrade sa nastradalom djevojkom, još nije poznato.

"Djevojka stara 18 godina koja je nastradala nakon pada sa zgrade u Bulevaru dr. Zorana Đinđića nije stanovala u tom soliteru", kaže za "Blic" jedan od stanara višespratnice ispred koje se danas u ranim popodnevnim satima dogodila tragedija.

Po svemu sudeći, djevojka koja je nastradala nalazila se na krovu solitera prije nego što je završila na pločniku.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", policiji je prijavljeno da se neka osoba nalazi na vrhu zgrade, pa je odmah upućen poziv vatrogascima. Međutim, sve se odigralo toliko brzo da vatrogasci nisu ni došli u priliku da intervenišu, jer je ubrzo nakon poziva djevojka sa vrha zgrade završila na pločniku.

Policija i Više javno tužilaštvo (VTJ) intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja.

Forenzičari niške policije su nakon uviđaja ispred zgrade, na mjestu pronalaska tijela, izvršili dokumentovanje tragova i u samoj zgradi, na mjestu gdje se djevojka nalazila prije pada.

"O predmetnom događaju obaviješten je dežurni javni tužilac VJT u Nišu i naloženo je preduzimanje potrebnih radnji, radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se događaj odigrao", kažu za "Blic" u VJT Niš.

Tijelo djevojke završilo na trotoaru

Podsjetimo, djevojka (18) nastradala je danas oko 13:30 sati nakon pada sa solitera u Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu.

Tijelo nesretne djevojke palo je na trotoar ispred zgrade broj 2. Očevici su za "Blic" ispričali šta su vidjeli.

"Čuo sam samo jak tresak. Kada sam izašao, video sam strašnu scenu. Tijelo djevojke ležalo je na pločniku", ispričao je jedan od očevidaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...