KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE CENTAR DENNIS GRATZ OTKRIO KARTE: "Zbog neplanske gradnje, Centar je kao betonska pustinja, masovno ćemo saditi odrasla stabla" (VIDEO)

"Masovno ćemo saditi odraslo drveće u školskim dvorištima, po goletima, klizištima i drugim lokacijama. Produžit ćemo Vilsonovo šetalište i na općinu Centar novom sadnjom na potezu Most Vrbanja - Skenderija", poručio je Gratz.

  • Politika

  • 01. Okt. 2024  01. Okt. 2024

  • 1

"Zbog neplanske i često nelegalne gradnje, najveći dio urbane jezgre naše općini liči na betonsku pustinju", poručio je u videu Dennis Gratz, kandidat Demokratske fronte za načelnika Općine Centar na izborima koji se održavaju 6. oktobra.

"Veliki broj stabala u našim parkovima su oštećena. Krenut Zamijenit ćemo ih novim odraslim stablima. Ali ne samo to.

Masovno ćemo saditi odraslo drveće u školskim dvorištima, po goletima, klizištima i drugim lokacijama. Produžit ćemo Vilsonovo šetalište i na općinu Centar novom sadnjom na potezu Most Vrbanja - Skenderija.

Napravit ćemo moderni park na Hastahani i kod Arhitektonskog fakulteta.

Donirat ćemo odrasla stabla i građanima, koji ih budu željeli posaditi u svojim baštama i dvorištima. Provedimo ove mjere i naša općina će biti bolje mjesto za život", zaključio je Gratz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...