VUKANOVIĆ U NEVJERICI: "Sa mukom i gađenjem sam odgledao emisiju, sve ima podršku sa Banjice i Beograda..."

-Dodik ima svog kontrolisanog kandidata ispred opozicije 2026. godine, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 12. Okt. 2024  

  • 0

-Sa mukom i gađenjem sam sinoć odgledao emisiju Mat na BN televiziji i gostovanje Dodikovog novog Obrena Petrovića, projektovanog „pobjednika“ Draška Stanivukovića, poslednjeg u nizu projekata vlasti i Milorada Dodika, jer je mučno gledati njegovu glumu, šepurenje, hvalisanje, otrcane priče o dobrotvoru i bogatoj porodici, milionerima od narodnih para i monopola sa MTELOM, a koja tobože ulaže u filantropa, njegovim bolesnim ambicijama, poručio je zasptupnik u NSRS Nebojša Vukanović.

-Za 4 godine kroz budžet i stanogradnju prošlo mu je kroz ruke između 800 miliona maraka i milijarde i da je uzimao samo 1%, a ne negdje trećinu, uzeo bi dovoljno destina miliona maraka da finansira Trumpa a ne svoju kampanju u Banjaluci.

Prije izbora sam najavio da Dodik ima namjeru da mu otvori vrata Banjaluke, žrtvuje Šobota, koji i nije dio struktura SNSD-a, da mig Stevandiću, Čubriloviću i ostalim da ga podrže, a da sve bude u rukavicama kako narod ne bi bio svjestan igre čiji je cilj da Dodik ima svog kontrolisanog kandidata ispred opozicije 2026. godine.

U protekle 4 godine potpuno je srastao sa režimom i krupnim kapitalom, preuzeo manire i korupcionaški sistem kontrole i vladanja, odradio sve što je Dodik tražio od njega, od namještanja poslova, kombinacija i finansiranja tajkuna SNSD, od Kaje do Korićanca, uz put gazeći sve one koji su mu držali leđa da postane gradonačelnik Banjaluke. SDS je potpuno upisao i ugasio, konačno udarac zadao smjenom Željka Raljića sa mjesta izvršnog direktora Vodovoda kad nije dobio očekuvanu podršku, slično je prošao Medo i Pokretu Banjaluka zove, kome je pokupio Mirnu, a Lista za pravdu i red pokazala se žilava pa smo uprkos svemu osvojili mandat u Banjaluci. Na ovaj način odradio je dvostruki posao za Dodika, koji ga potpuno kontroliše, a sada kao „pobjednika“ želi da poturi kao nekakvog lidera u opoziciji, jer mu je potreban neko ko je kontrolisan i ko će biti garant da i nakon pada sa vlasti neće talasati, industirati na pravdi, odgovornosti i pravnoj državi.

Sve ima podršku sa Banjice i Beograda, kome odgovara da sve bude kontrolisano i dirigovano, i nije slučajno što su ogromni napadi, seobe glasača i pritisak bili na nama iz Liste za pravdu i red, samo iz jednog razloga – jer smo slobodni i radimo isključivo za opšti i interes naroda, ne želimo biti u bilo kakvih talovima sa centrima moći. Mačija je trka do potoka, mi nećemo izdati narod niti pristajati na bilo kakve trule kompromise, niti ćemo pristati da budemo dio bilo kakve loše priče, a naša sloboda je prijetnja za mnoge zbog čega smo izloženi napadima sa svih strana, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...