NEBOJŠA VUKANOVIĆ PROZIVA MINISTRA SIGURNOSTI BiH: "Da Trojka nije izabrala Dodika za partnera, Nešić ne bi bio..."

... ministar sigurnosti BiH

  • Politika

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Ministar sigurnosti Nenad Nešić od dolaska na mjesto ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine konstantno provocira građane Bosne i Hercegovine. Posebno Bošnjake. N

jegovo ponašanje podsjeća na stradanja ’90-ih kada su paravojne snage tkz. VRs činili zločine nad Bošnjacima.

Iako je nekada bio kontra predsjednika bh. entiteta Rs, Milorada Dodika, danas je njegov branjenik koristeći svaku priliku da stane uz Dodika. Tako Dodik i Nešič koordinirano rade na urušavanju BiH i podrivanju njenih institucija.

Jedan od protivnika sadašnjeg režima u bh. entitetu RS je zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović. On je u emisiji „Istraga sedmice“ televizije Hayat, istakao kako sloboda nikome ne odgovara jer svi žele uhodane šeme. Dodao je i to kako je Trojka odgovorna za imenovanje Nešića na mjesto ministra sigurnosti.

"Nisam se miješao u Srbiji u izbore. Vraća mi se tako da se pišu knjige o meni. Nikome sloboda ne odgovara. Svi žele uhodane šeme. Da Trojka nije izabrala Dodika ne bi ministar sigiurnosti bio Nešić. Oni imaju apsolutnu vlast. Zašto šuti Forto kada je dao Dodiku 20 milionu momentu kada se razbija javni servis BHRT. Uz to Schmidt neće da da skenere koji su se pokvarili u Doboju. Dolazi neki par čini mi se Kurtović. Na ličnoj karti crnka, mlada a tamo plava. Kaže to mi je malo starija lična karta. Onda pređu na drugo biračko mjesto. Nemoguće je sprovesti biračku volju dok se ne uvedu skeneri i videonadzor na biračkim mjestima", rekao je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...