"MALI DOPRINOS U TEŠKOM VREMENU": Mirela Bećirović i supruge ambasadora pripremile pakete pomoći za ugrožene porodice u poplavama

"Ambasade koje su učestvovale: Katar, Malezija, Rumunija Azerbejdžan, Crna Gora, Alžir, Japan. Hvala i ostalim Ambasadama koje pružaju pomoć", napisala je Mirela Bećirović

  • Društvo

  • 14. Okt. 2024  14. Okt. 2024

  • 0

Mirela Bećirović, supruga predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića, organizovala je humanitarnu akciju sa suprugama ambasadora kako bi se prikupila pomoć za stanovnike područja pogođenim poplavama.

U ponedjeljak, 14. oktobra, sva prikupljena sredstva su predata osnivaču Udruženja Pomozi.ba Elviru Karaliću.

"Danas je gospodin Elvir Karalić, osnivač Udruženja @pomozi.ba preuzeo pakete koje sam zajedno sa suprugama Ambasadora prikupila za ugrožene porodice u nastalim poplavama u Bosni i Hercegovini.Mali doprinos, koji će nadam se bar malo pomoći u ovom teškom vremenu koje prolaze.

Ambasade koje su učestvovale: Katar, Malezija, Rumunija Azerbejdžan, Crna Gora, Alžir, Japan. Hvala i ostalim Ambasadama koje pružaju pomoć", napisala je Mirela Bećirović na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...