PRVA DAMA BiH: Mirela Bećirović na ručku sa Brigitte Macron u haljini poznatog bh. brenda

Bećirović se pojavila u Melluso suknji koju je kombinirala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.

  • Show

  • 28. Jul. 2024  

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović prisustvovao je svečanom prijemu kojeg je organizirao predsjednik Olimpijskog komiteta Thomas Bach, a prva dama Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović, zablistala je u odabranoj modnoj kombinaciji.

Bećirović se pojavila u Melluso suknji koju je kombinirala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.

Dan poslije, bračni par Bećirović prisustvovao je i svečanom prijemu u Jelisejskoj palači, a i na tom događaju je Mirela pokazala otmjenost u stilu oblačenja odjenuvši klasičnu tamnoplavu haljinu uz crvene cipele i torbu, što se pokazalo kao nepogrešiva kombinacija. Mirela se jučer oglasila na Instagramu i otkrila u kojoj je modnoj kominaciji bila na ručku koji je organizirala Prva dama Francuske Brigitte Macron.

"Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova Kaftan studio čiju kreaciju sam nosila na ručku koji je organizovala Prva dama Francuske Brigitte Macron.

Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Claude Monet i njegovim cvjetnim motivima. Kaftan, hvala Vam na Vašoj umjetnosti i divnoj saradnji"napisala je Mirela Bećirović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...