DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOJA SE JUTROS DOGODILA U NAŠOJ DRŽAVI: Poginuo putnik iz Srbije

Povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja Modriča i bolnicu "Sv. Apostol Luka" u Doboju.

  • Hronika

  • Prije 3h  Prije 3h

  • 0

Jedna osoba je poginula, a pet je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Doboj - Modriča u mjestu Dugo Polje, opština Modriča.

Nesreća se, kako je potvrđeno iz PU Doboj, dogodila oko 2.55 sati kada je došo do sudara autobusa i kamiona.

"Policijskoj upravi Doboj prijavljeno je da se u mjestu Dugo Polje, opština Modriča, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao S. B. iz Kostajnice, koji je upravljao autobusom marke Setra, i osoba inicijala F. S. iz Zenice, koja se nalazila za volanom teretnog vozila, odnosno kamiona marke MAN.

U ovoj saobraćajnoj nesreći putnik autobusa inicijala S. L. iz Republike Srbije je smrtno stradao na mjestu nesreće, dok je pet putnika autobusa zadobilo povrede. Povrijeđeni su prevezeni su u Dom zdravlja Modriča i bolnicu 'Sv. Apostol Luka' u Doboju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča, a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj," naveli su iz PU Doboj.

Saobraćaj je zbog ove nesreće i uviđaja bio satima obustavljen, a ponovo je, kako je saopćeno iz BIHAMK-a, uspostavljen oko 9,30 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...