ZLATNO DOBA HOLLYWOODA: Nicole Kidman u jednostavnoj haljini koja prati liniju tijela (FOTO)

Nicole Kidman još jednom je zadivila sve prisutne na crvenom tepihu, vraćajući nas u zlatno doba Hollywooda svojim besprijekornim modnim izdanjem.

  • Žena

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Da su trendovi prolazni, a dobar i odmjeren stil vječan, dokazala je Nicole Kidman na Academy Museum Gali 2024. odjevena u elegantnu crnu Balenciaga haljinu, koja savršeno prati liniju njenog tijela.

Nicole je utjelovila bezvremensku eleganciju i sofisticiranost, haljina je bila minimalističkog kroja, s naglaskom na leđima, gdje se senzualni izrez spušta sve do struka, čineći ovaj izgled istovremeno odvažnim i suptilnim.

Nicole Kidman na Annual Academy Museum Gali 2024. - 5Foto: Profimedia

Ono što je dodatno podignulo ovo izdanje na potpuno novu razinu su duge crne rukavice, koje prizivaju glamur starog Hollywooda, navodi Zadovoljna.hr.

Rukavice, koje su dosezale do iznad laktova, stvorile su dojam kraljevske elegancije i dodatno naglasile glumičinu sofisticiranost.

Nicole Kidman na Annual Academy Museum Gali 2024.Nicole Kidman na Annual Academy Museum Gali 2024. (Foto: Afp)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...