NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: Angelina Jolie na crvenom tepihu igra po svojim pravilima, haljinu zamijenila odijelom (FOTO)

Smoking, upotpunjen crnim kožnim gležnjačama, bio je upečatljiv izbor.

  • Žena

  • Prije 3h  

  • 0

Angelina Jolie prisustvovala je premijernoj londonskoj projekciji filma Maria u dvorani Royal Festival Hallu u sklopu Londonskog filmskog festivala. A odjevna kombinacija za koju se pritom odlučila iznenadila je, ali i oduševila mnoge.

Iako su mnogi od slavne glumice na ovoj filmskoj premijeri očekivali izdanje slično njezinim dosadašnjim pojavljivanjima na premijerama poput one venecijanske, Angelina Jolie odlučila se za nešto potpuno drugačije.

Zamijenila je haljinu crnim odijelom, i to onim iz muške kolekcije. Trodijelni smoking iz radionice je modne kuće Dolce & Gabbana, a sastoji se od hlača na crtu, prsluka i elegantnog crnog sakoa. Bio je to hrabar potez, a dok su neki očekivali više tradicionalnog glamura na crvenom tepihu, Angelina nas je podsjetila da ona igra po svojim pravilima.

Angelina Jolie na londonskoj premijeri filmaAngelina Jolie na londonskoj premijeri filma (Foto: Profimedia)

Smoking, upotpunjen crnim kožnim gležnjačama, bio je upečatljiv izbor, a iako je sve pomalo oversized, Angelina je ženstveni zaokret dodala nenošenjem košulje i lijepim zlatnim naušnicama.

Angelinina sposobnost da zavlada crvenim tepihom u čemu god se pojavi, doista je neporeciva, a i ovog je puta donijela svoju prepoznatljivu gracioznost i eleganciju dokazujući da čak i najneočekivanije modne odabire može učiniti svojima i besprijekornima, navodi Zadvoljna.hr.

Angelina Jolie na londonskoj premijeri filmaAngelina Jolie na londonskoj premijeri filma "Maria" (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...