ZRINJSKI POBIJEDIO IGMAN 7:1, MUSEMIĆ ISKLJUČEN: Izvrijeđao kontrolora suđenja Šehovića, "sjetio" se i Vice Zeljkovića (VIDEO)

Bilo je čak 7:1, a Husref Musemić je isključen kod vodstva gostiju 1:0.

  • Sport

  • Prije 5h  Prije 5h

  • 0

Ljuti su iz Igmana bili nakon visokog poraza od Zrinjskog.Bilo je čak 7:1, a Husref Musemić je isključen kod vodstva gostiju 1:0.

Musemić se ni nakon meča nije mogao smiriti, te je imao šta reći kontroloru suđenja Admiru Šehoviću, prenosi Faktor. Nije se Musemić mogao kontrolisati, spominjao je i predsjednika FSBiH Vicu Zeljkovića uz veoma pogrdne riječi.

Morala je reagovati i policija. "Je** ti Vico mater", čuje se na videu portala Bljesak.info.

Na centru u Mostaru bio je Mario Pejić iz Gruda, a pomoćnici su bili Sreten Udovičić i Marko Zelenika.

Četvrti sudija bio je Antoni Bandić.

Musemić ionako ne može voditi ekipu u narednom kolu protiv FK Sarajevo, a vjerovatno ga sada očekuje i duža kazna od strane NS BiH

.
  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...