PRVE SNIMKE S MJESTA POKOLJA: Pet osoba ubijeno, osumnjičen 15-godišnji dječak...

Pred sudom bi se trebao pojaviti u utorak ili srijedu.

  • Hronika

  • Prije 2h  

  • 0

Pet osoba ubijeno u pokolju u kući kod Seattlea, a za ubistva je osumnjičen 15-godišnji dječak, saopćile su danas vlasti savezne države Washington. U pucnjavi su život izgubili dvije odrasle osobe i troje djece, a jedna je djevojčica ranjena, kazali su iz policije.

Glasnogovornik šerifovog odjela Mike Mellis rekao je novinarima na mjestu događaja da je osumnjičenik priveden bez incidenata. Još nije poznat motiv zločina, kao ni jesu li sve osobe u ovom tragičnom događaju obiteljski povezane.

Zamjenici šerifa primili su više poziva o pucnjavi u kući u Fall Cityju, oko 16 kilometara istočno od Seattlea. Prije nego što su na mjesto zločina stigli liječnici, žrtvama je prvu pomoć pružio njihov susjed.

Osumnjičeni 15-godišnjak odveden je u zatvor za maloljetnike, a pred sudom bi se trebao pojaviti u utorak ili srijedu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...