HALJINA KOJA JE IZAZVALA WOW EFEKAT: Senzacionalno izdanje Julianne Moore na filmskoj premijeri u Londonu (FOTO)

Haljina je imala i jedinstveno dizajnirane dugmiće na dekolteu i struku.

  • Žena

  • Prije 2h  

  • 0

Oscarom nagrađena glumica proteklog je vikenda odradila još jednu premijeru svog posljednjeg filma "The Room Next Door", u režiji jedinstvenog Pedra Almodovara. Destinacija je ovoga puta bila London, i tamošnji Filmski festival, za koji je Julianne Moore imala savršenu haljinu o kojoj će se još pričati.

Riječ je o bijeloj haljini s potpisom Bottege Venete, koja ostavlja bez riječi. Seže skroz do poda, a zahvaljujući strukturiranim elementima, ali i asimetričnim detaljima tkanine na stezniku, volanima na dekolteu i tek jednom rukavu, Julianne Moore postigla je wow efekt.

alt

Haljina je imala i jedinstveno dizajnirane dugmiće na dekolteu i struku, a cijelu kombinaciju Julianne Moore je upotpunila suvremenim nakitom - odvažnim naušnicama i nekoliko prstenova na obje ruke.

Njezina kestenjasta kosa bila je izravnata i s razdjeljkom na sredini, a od šminke odlučila se na smokey eyes u kombinaciji s ružičastim usnama.

Za ovaj stajling zaslužna je stilistica Kate Young koja je inače već sarađivala s holivudskim ljepoticama - od Scarlett Johansson i Rachel Weisz pa sve do Michelle Williams, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...