OGLASILI SE DAN KASNIJE: Evo šta je policija navela u izvještaju o smrti direktora zagrebačke klinike

"Na mjestu događaja muškarac je preminuo uslijed ozljeda zadobivenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara", poručili su iz policije.

  • Regija

  • Prije 3h  

  • 0

Policija se oglasila o smrti ravnatelja KBC-a Zagreb Ante Ćorušića, ne navodeći njegov identitet.

"U ponedjeljak, 21. listopada u 10,45 sati na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića u krugu zdravstvene ustanove pronađeno je tijelo 66-godišnjaka.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu uz stručnu pomoć policijskih službenici Službe za očevide i kriminalističku tehniku Policijske uprave zagrebačke kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Na mjestu događaja muškarac je preminuo uslijed ozljeda zadobivenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara", poručili su iz hrvatske policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...