POZNATI PJEVAČ OKRENUO NOVI LIST: Publika u ekstazi zbog ovoga

Već tokom prvog pojavljivanja u muzičkom takmičenju 2015. godine dobio je sve tastere od tadašnjeg žirija u kojem je bio i pokojni Šaban Šaulić.

  • Estrada

  • Prije 2h  

  • 0

Poznati pjevač Nikola Savić, jedno vrijeme bio je dio muzičkog programa "Zvezde Granda" u kojem je stekao veliku popularnost ali i poštovanje kolega sa estrade.

Već tokom prvog pojavljivanja u muzičkom takmičenju 2015. godine dobio je sve tastere od tadašnjeg žirija u kojem je bio i pokojni Šaban Šaulić.

Nikola Savić je dobio veliku pažnju javnosti, a njegovi menadžeri imali su pune ruke posla već nakon tog famoznog prvog kruga u takmičenju. Uslijedili su nastupi širom regiona, a on je svoju sreću nastavio da iskušava i narednih godina kroz isti format.

Kako je jednom prilikom istakao, tada društvene mreže nisu bile u ekspanziji, ali popularnost i oduševljenje publike na svakom nastupu nije manjkalo.

Nedavno je napravio potez o kojem su svi pričali, a to je cover sa Darkom Filipovićem za njegovu pesmu „Ona ona„. Po svemu sudeći, Nikola nakon ovog projekta nije stao te je sada objavio još jedan cover za pjesmu „Ne zovi me na greh“ koju u originalu izvodi Saša Matić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...