MLAĐE JE SLAĐE: Slavna glumica ljubi deset godina mlađeg pjevača, bili su skupa na vjenčanju

Paparazzi su 'ulovili' glumicu kako šeta i drži se za ruku sa pjevačem Harryjem Stylesom.

  • Show

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Nedavno je glumica Olivia Wilde (36) iznenadila javnost kada je raskinula dugogodišnje zaruke s glumcem i producentom Jasonom Sudeikisom (45), ali čini se da je glumica krenula dalje. Paparazzi su 'ulovili' glumicu kako šeta i drži se za ruku s pjevačem Harryjem Stylesom (26), piše "Page Six"

Brit Awards 2020 - Arrivals - London

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Zajedno su prošlog vikenda bili na vjenčanju njegovoj menadžera u Montecitu u Kaliforniji. Harry je odjenuo klasično crno odijelo, dok je Olivia imala dugu haljinu sa motivima cvijeća. 

Vanity Fair Oscar Party

Foto: DPA

Šuška se kako je par "kliknuo" na setu filma "Don't Worry Darling". U novembru su ih paparazzi na setu snimili kako razgovaraju i smiju se. Olivia je i rediteljica filma, a za strane medije je svojevremeno ispričala kako je željela Stylesa u filmu nakon što je vidjela njegovu glumu u akcijskom filmu "Dunkirk". 

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Foto: Press Association

Inače, Olivia s Jasonom ima sina Otisa Alexandera (6) i kćer Daisy Josephine (4). Navodno su se razišli početkom 2020. godine. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...