VAŽNO OBAVJEŠTENJE IZ GRAS-a: Za vikend, saobraćaj će se odvijati po izmijenjenom režimu

Kako se navodi u obavještenju, izvodit će se radovi na sanaciji LED fasade u ulici Hiseta do 25. aprila 2021. godine, a nakon 23 sata, tramvajski saobraćaj će biti preusmjeren preko okretnice Željeznička stanica te će saobraćati na relaciji Ilidža - Željeznička stanica.

  • Vijesti

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

Iz GRAS-a za vikend najavljuju izmjene u režimu tramvajskog i autobuskog saobraćaja.

Kako se navodi u obavještenju, izvodit će se radovi na sanaciji LED fasade u ulici Hiseta do 25. aprila 2021. godine, a nakon 23 sata, tramvajski saobraćaj će biti preusmjeren preko okretnice Željeznička stanica te će saobraćati na relaciji Ilidža - Željeznička stanica.

Također, 24. aprila doći će do izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja u ulici Avde Palića. 

"Zbog izvođenja radova na polaganju završnog asfaltskog sloja u ulici Avde Palića, 24. aprila linija broj 24 Stup – Zabrđe – Smiljevići saobraćat će skraćeno do Rajlovca", saopćili su iz GRAS-a.

Izmjena saobraćaja u ovoj ulici bit će u periodu od 8 do 16 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...