DETALJI NEREDA U MOSTARU: Policija pucala u zrak kako bi smirila huligane, pogledajte snimak (VIDEO)

Tokom sukoba navijača u Mostaru povrijeđeno je više osoba, među kojima su i dvojica policajaca.
Jedan mladić je životno ugrožen.

  • Hronika

  • 13. Nov. 2021  

  • 2

Tokom sukoba navijača u Mostaru povrijeđeno je više osoba, među kojima su i dvojica policajaca.

Jedan mladić je životno ugrožen. Građani su iz svojih domova snimili kako je izgledao ovaj sukob u kojem je policija intervenisala i pucnjima u zrak.

 Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić potvrdio je za Klix.ba da je došlo do obračuna navijača u kojem su jedni druge gađali kamenicama, pirotehničkim sredstvima i drugim objektima koje su huligani mogli pronaći na ulici.

To se vidi i na snimku na kojem se čuje i da policija pucnjima u zrak pokušava smiriti situaciju.

Osim pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova HNK-a, na teren su izašli i specijalci Jedinice za podršku koji su uz veliki napor smirili huligane.

Nakon što se smirila situacija, na ulici su mogle biti vidljive stvari uništene tokom nereda, a na jednom mjestu je bila primijetna i krv.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...