PJESMA INSPIRISANA CECOM BILA JE NAMIJENJENA NJOJ: Severina je čula i od nje napravila hit

Kako se pisalo, Seve je bila oduševljena pjesmom, a na kraju se ispostavilo da je intuicija nije prevarila, budući da je postala veliki hit.

  • Estrada

  • Prije 3h  

  • 0

Znate da se mnogo puta dogodilo da tekstopisci napišu numeru za jednog pjevača, a ona na kraju završi kod drugog kolege.

To se desilo i Svetlani Ceci Ražnatović kojoj je bila namijenjena pjesma „Grad bez ljudi“.

Kada su Miloš Roganović i Filip Miletić napisali stihove, inspirisani Cecinim periodom života, dogodila se neočekivana situacija.

Naime, čim je Severina Vučković čula pjesmu, odmah je poželela i insistirala da je kupi, što je na kraju i učinila, piše Grand.

Kako se pisalo, Seve je bila oduševljena pjesmom, a na kraju se ispostavilo da je intuicija nije prevarila, budući da je postala veliki hit.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...