LUDNICA NA PROTESTU U BANJOJ LUCI: Pogledajte šta je Zmaj od Šipova poručio Dodiku (VIDEO)

Mnogi su iskoristili priliku za fotografiju sa Zmajem, a on je skandirao „Mile, Mile…“

  • Mini market

  • 26. Okt. 2022  

  • 6

Jučerašnjem mitingu „Otadžbina zove“ u Banjoj Luci na kojem su pristalice vladajuće koalicije u Republici Srpskoj tražile poštovanje volje građana iskazane na izborima 2. oktobra prisustvovao je i Zmaj od Šipova.

Mnogi su iskoristili priliku za fotografiju sa Zmajem, a on je skandirao „Mile, Mile…“

– Došao sam da podržim najboljeg lidera koji je izgradio i kojem se vidi posao više od 30 godina, onoga koji je bio na osnivanju Republike Srpske, onoga čovjeka koji je svoju porodicu, svoje roditelje, onoga koji je svoju glavu dao na kocku. Nikada neću zaboraviti njegove riječi: „Ja žrtvujem sebe za Republiku Srpsku“, rekao je Zmaj od Šipova.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...