NOVI ZAPLET U SERIJI: Carrie opet pred oltarom? (FOTO)

Glavna junakinja popularne serije ovu je kultnu haljinu posljednji put nosila u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine., kada se trebala udati za svoju dugogodišnju ljubav Facu

  • Žena

  • 05. Nov. 2022  05. Nov. 2022

  • 0

Čini se kako bi u novoj sezoni "I tek tako...", HBO-ovog spin-offa "Seksa i grada", Carrie Bradshaw mogla ponovno stati pred oltar.

Na najnovijim se fotografijama sa seta Sarah Jessica Parker pojavljuje u vjenčanici s potpisom Vivienne Westwood, koju je nosila na vjenčanju s Facom.

Uz raskošnu bijelu haljinu Sarah je nosila ogrtač u plavozelenoj boji s pripadajućim dugim rukavicama, a styling je upotpunila satenskim štiklama te upečatljivim oglavljem s mrežicom i plavim perjem.

Glavna junakinja popularne serije ovu je kultnu haljinu posljednji put nosila u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine., kada se trebala udati za svoju dugogodišnju ljubav Facu. Međutim, kao što se fanovi franšize zasigurno sjećaju, Faca je Bradshaw ostavio pred oltarom zbog stresa i straha od obvezivanja.

Ipak, jedno je sigurno - Carrie i Faca u nadolazećoj sezoni zasigurno neće dobiti drugu šansu. Naime, zavodnik Faca preminuo je u premijernoj epizodi "I tek tako", što je naljutilo brojne od zagriženih obožavatelja serije.

image

Snimanje nove sezone ‘I tek tako‘

 

Međutim, poznato je kako će se u drugoj sezoni pojaviti jedna druga Carriena stara ljubav, slatki i dobrodušni dizajner namještaja Aiden Shaw. U avgustu je potvrđeno da će Aidana ponovno igrati John Corbett i to u "značajnom nizu od više epizoda", prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...