NEMANJA BILBIJA NAKON TRILERA U MOSTARU IZNENADIO SVE: "Nezasluženo je, ali idemo dalje..."

“Znamo kakvi rezultata ima, pogotovo u Ligi prvaka. Mislim da je 50 – 50. Hvala navijačima, digli su nas kada je bilo najteže”, zaključio je Bilbija.

  • Sport

  • 19. Jul. 2023  

  • 0

Nogometaši Zrinjskog plasirali su se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što su poslije boljeg izvođenja penala eliminirali armenski Urartu.

Plemići su imali dosta problema tokom utakmice, čak u dva navrata su gubili, ali su na kraju uz dosta sreće izborili prolaz dalje.

Ponovo je strijelac za Zrinjski bio sjajni Nemanja Bilbija koji se osvrnuo na ovaj meč.

“Možda smo sreću zaslužili prijašnjih godina. Bilo smo podložni u 2-3 puta. I u penalima smo bili u minusu. Nezasluženo je, ali idemo dalje”, rekao je Bilbija.

Da li je igračima nestalo daha?

“Oni su vrhunski igrači. Pogotovo u veznom redu. Dečko koji nam je dao dva gola, prošle sezone je bio u top 3. Nismo shvatili da su tako jaki, ali to su nam pokazali”, rekao je Bilbija.

Osvrnuo se i na protivnika u narednom kolu.

“Sada ništa ne obećavamo. Ako bude Slovan, oni su favorit. Imaju vrhunsku ekipu, sjajan stadion i možemo uživati”, istakao je Bilbija, a potom se osvrnuo i na Swift:

“Znamo kakvi rezultata ima, pogotovo u Ligi prvaka. Mislim da je 50 – 50. Hvala navijačima, digli su nas kada je bilo najteže”, zaključio je Bilbija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...