PROBLEMI ZA NEFTCHI UOČI DOLASKA U SARAJEVO: Smijenjen predsjednik kluba

Kamran Guliyev smijenjen je s funkcije predsjednika kluba. Pod vodstvom Kamrana Guliyeva, koji je bio predsjednik kluba od 2018. godine, Neftchi je osvojio jednu titulu prvaka države.

  • Sport

  • 24. Jul. 2023  

  • 0

Neftchi je jutros objavio na svom Instragram profilu da je dugogodišnji predsjednik kluba Kamran Guliyev smijenjen sa te funkcije, prenosi N1.

Kamran Guliyev smijenjen je s funkcije predsjednika kluba. Pod vodstvom Kamrana Guliyeva, koji je bio predsjednik kluba od 2018. godine, Neftchi je osvojio jednu titulu prvaka države.

Adrian Mutu odabrao 26 fudbalera pred let u Sarajevo

Adrian Mutu objavio je spisak fudbalera na koje računa pred dvomeč susret sa sarajevskim Željezničarom. Ono što je interesantno među njima nema novopridošlog pojačanja Marka Tamasa, 29-godišnji stoper koji je raskinuo ugovor sa Sepsijem kako bi došao kod Mutua u Azerbejdžan. U karijeri je igrao za nekoliko timova u Mađarskoj i za Slask Wroclaw.

Inače, Neftchi godinama dovodi igrače bez ugovora, ali ovog ljeta Mutu je dobio oko 600.000 eura za transfere, što je nezapamćeno za ovaj tim.

U međuvremenu čega se i dolazak Erwina Koffija, riječ je o desnom beku koji je rođen u Parizu, a nastupao je za Obalu Slonovače. Koffi bi trebao potpisati ugovor na dvije sezone, s opcijom za treću.

Interesantno da su sva tri pojačanja Mutua ovog ljeta igrači iz odbrane, dva stopera i jedan bek.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...