„ON JE VUČIĆEV KUM, SVE ĆE VAS POBITI“: Otkriveni detalji horora, nakon šokantne snimke iz susjedstva…

U jednom trenutku čuje se kako se vrisak mladića prolama ulicom: „On je Vučićev kum, pobiće vas, sve će vas pobiti!“

  • Regija

  • 17. Avg. 2023  

  • 0

Više državno tužilaštvo u Crnoj Gori trebalo bi narednih dana da donese odluku o tome kako će postupati prema Srbima koji su se tukli u Budvi 25. jula, prilikom čega je jedan onesvješteni mladić pregažen automobilom. Cijelom događaju je prisustvovalo kumče predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Uroš Panić, što se može čuti i na snimku kada nepoznata osoba viče: "On je Vučićev kum, pobiće vas, sve će vas pobiti!"

„Nemoj Uroše, nemoj, ostavi ga!“ čuju se ženski uznemireni glasovi kako viču na samom početku video-snimka koji je 25. jula zabilježen u centru Budve, kada je došlo do sukoba dvije grupe mladića iz Srbije. Šta je tačno prethodilo sukobu u ovom trenutku nije poznato, ali se na snimku sve vrijeme čuju djevojke kako vrište i kako mole „Uroša“ da ga ostavi. Potom dolazi do koškanja nekoliko mladića, a potom jedan od njih udara mladića koji pada kao pokošen na ulicu, a zatim preko njega prelaze automobilom.

U jednom trenutku čuje se kako se vrisak mladića prolama ulicom: „On je Vučićev kum, pobiće vas, sve će vas pobiti!“

Potom automobil odlazi sa lica mjesta, dok djevojke koje su prisustvovale uznemirujućoj sceni kako mladiću prelaze preko tijela automobilskim točkom, vrište i psuju.

O ovom događaju obaviješteni su još u julu crnogorski policija i tužilaštvo, a tada utvrđeno da ne postoji osnova da se vinovnici gone po službenoj dužnosti. Međutim, nakon što je ovaj snimak isplivao u javnost, predmet je proslijeđen višoj instanci na odlučivanje, a na kritike da tužilaštvo nije adekvatno reagovalo odgovaraju da nisu znali da snimak postoji.

U međuvremenu, podgoričke Vijesti su objavile i da je državljanin Srbije Dušan Milošević iz Kragujevca vozio sporne noći automobil kojim je prešao preko nogu mladića koji je ležao u Mediteranskoj ulici u centru Budve, te da je mladić koji je pregažen Aleksandar P. belgijski državljanin, porijeklom iz Srbije. Milošević i Aleksandar P. su kumovi.

alt

Inače, Uroš Panić je sin Petra Pane Panića, kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Tuča u Budvi i objavljivanje kazni koje su mu stigle na kućnu adresu u svežnju predstavlja samo jedan u nizu poteza mlađeg Panića koji se često nalazi u centru skandala. Na društvenim mrežama je ranije objavljivao i kako vrijeđa saobraćajce koji bi pokušali da stanu na put njegovom divljanju u vožnji, koristi znak „stop“ koji imaju saobraćajci u okviru svoje opreme i slično. Snimke zabilježene u vožnji potom objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Posljednji u nizu takvih postupaka dogodio se u srijedu, kada je mlađi Panić na svom Instagram profilu objavio fotografiju kazni koje mu je donio poštar.

alt

„Poštar vezao gumicom kazne, 28 komada“, napisao je Uroš Panić na svom Instagram profilu iz emotikon koji plače od smijeha.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...