"POGODILI SMO METU..": Procurile snimke novih izraelskih napada na Gazu i Liban...

U zasebnoj objavi na Telegramu, IDF je rekao da je nastavio s napadima na zgrade za koje se tvrdi da pripadaju Hamasu

  • Vijesti

  • 20. Okt. 2023  20. Okt. 2023

  • 0

Izrael je objavio snimke napada na ciljeve za koje je rekao da pripadaju različitim grupama, uključujući libanski Hezbollah i palestinsku militantnu grupu Hamas.

U objavi na Telegramu, Izraelske odbrambene snage (IDF) rekle su da su udari na mete za koje se tvrdi da pripadaju operativcima Hezbollaha, uključujući i promatračku točku okrenutu prema moru, bili odgovor na "napade pucnjavom".

Hezbollah, saveznik Hamasa i palestinske militantne grupe Islamski džihad koji obje imaju operativce u Libanonu, rekao je da je izveo napade uključujući napad navođenim projektilima na vozilo izraelske vojske u izraelskom pograničnom gradu Metula.

Video pogledajte OVDJE.

U zasebnoj objavi na Telegramu, IDF je rekao da je nastavio s napadima na zgrade za koje se tvrdi da pripadaju Hamasu, s ciljevima koji uključuju lansirna mjesta za protutenkovske projektile, okna tunela, obavještajnu infrastrukturu i zapovjedne centre.

Na društvenim mrežama širi se snimak napada na Liban.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...