KANTONALNI ODBOR SDA SARAJEVO DEMANTIRAO KONAKOVIĆA: "Ismet Bećar nije naš glasnogovornik"

"Neistinita tvrdnja ministra Elmedina Konakovića da je Ismet Bećar PR Kantonalne organizacije SDA Sarajevo", kažu u SDA

  • Politika

  • 30. Maj 2024  

  • 1

Kantonalna organizacija SDA Sarajevo demantirala je danas predsjednika NiP-a Elmedina Konakovića.

Naime, Konaković je jučer objavio gnusne poruke koje dobiva članica NiP-a Ajla Milišić Pepić i to nakon obajve Ismeta Bećara. Konaković ga je predstavio kao PR-a SDA Sarajevo. On je inače i bivši urednik Radio BIR-a

"KO SDA Sarajevo u svom novom sazivu, koji je izabran krajem februara ove godine, još uvijek nije formirala Tim za medije, tako da je neistinita tvrdnja ministra Elmedina Konakovića da je Ismet Bećar PR Kantonalne organizacije SDA Sarajevo, što su prenijeli i pojedini mediji", naveli su u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...