PATRIOTSKA PORUKA NA TORBICI: Pogledajte kako se Vučićeva supruga Tamara "skockala" za izborni dan (FOTO)

Fotografi su ih snimili dok su dolazili na biračko mjesto, a pažnju je privukla Tamarina torbica...

  • Žena

  • 02. Jun. 2024  

  • 0

Danas se u Srbiji održavaju lokalni izbori. Na glasanje su, naravno, došli i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova supruga Tamara.

Fotografi su ih snimili dok su dolazili na biračko mjesto, a pažnju je privukla Tamarina torbica. Naime, na bijeloj torbici na engleskom jeziku piše "Ja volim Srbiju". 

alt 

Tamara i Aleksandar Vučić u braku su od 2013. godine. Ona je 12 godina mlađa od njega. Na početku njegovog prvog mandata nije se pretjerano eksponirala, ali je posljednjih godina nešto aktivnija na društvenoj sceni Srbije.

Par je 2017. godine dobio sina Vukana, ali je njihov brak obilježila i velika tragedija 2014. godine, kad su izgubili bebu tri dana prije termina.

Aleksandru Vučiću ovo je drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku sa Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...