ZAHIRAGIĆ OPLEO PO SDA VELIKE KLADUŠE: "Između Abdićeve kćerke i Naše stranke – nema razlike"

Zahiragić se oglasio na društvenim mrežama

  • Mini market

  • 02. Jun. 2024  

  • 0

Haris Zahiragić, zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Federalnog parlamenta, opleo je po svojoj stranci - istina, ogranku iz Velike Kladuše. 

"Između F. Abdića i bilo kojeg kandidata "Naše Stranke" postoji velika razlika - on je ipak ratni zločinac. Međutim, između recimo Abdićeve kćerke i "NS" nakon svega i nema puno razlike.

Šta više, njena politika je jasna i sa njom znamo na čemu smo, što se baš i ne može reći za NS.

Problematično je to da SDA bilo gdje, pa bilo to i u Velikoj Kladuši - čije specifičnosti zaista cijenim i razumijem - podrži kandidata iz "NS" koji je lično glasao u PDPFBiH za potvrđivanje Vlade FBiH do koje su došli suspenzijom Ustava i poništavanjem ustavne pozicije Bošnjaka", poručio je Zahiragić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...